Rüyada Kabadayı Görmek

Rüyada Kabadayı Görmek

Bir kimse, rüyasında kabadayı olarak tanınan ve bilenen birini görse, bu rüyası onun alçak gönüllü, yumu­şak yaklaşımlı ve uysal (uyumlu) hareketler sergileyeceği­ne ve dolayısıyla etrafında (çevresinde) bulunan kimseler tarafından sevileceğine, işlerinin kolayca hallolacağına (görüleceğine), istikbalinin (geleceğinin) çok iyi ve parlak ola­cağına işaretle tabir olunur. Çünkü güzel huylu sıcak kan­lı (sevecen) insanın dostu ve arkadaşı çok olur. Bu sebeple her tarafta işlerini kolayca halleder ve dolayısıyla büyük bir çevresi olunca da işlerini çok ilerletmiş olur demektir.

Farklı Bir Rüya Yorumcuya Göre;

Rüyada Kabadayı Görmek Ne Demek?

Rüyada kabadayı görmek, rüya sahibinin dostlarından sevgi ve saygı görmesi olarak yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin uzun zamandır istediği bir işte elde edeceği zafere işaret etmektedir. Sevgisinde karşılık bulacağı gibi sağlığı da düzene girmektedir. Rüyada kabadayı görmek, kuvveti ve gücü simgelemektedir. Rüyasında kabadayı gören kişinin onu koruyan dostları bulunmaktadır.

Rüyasında birden fazla kabadayı gören kişi, çok mutlu olacağı bir haber almaktadır. Eğer rüyada görülen kabadayı kötü karakterliyse, rüya sahibinin bir şeylerden korktuğu şeklinde değerlendirilmektedir. Rüya sahibi bu konuda yalnız olduğu gibi kimseden destek alamamaktadır. Rüyada zayıf bir kabadayı görülmesi demek, rüya sahibinin durumundaki gerilemeye işaret etmektedir.

Rüyada Eski Kabadayılar İle Konuştuğunu Görmek

Rüyada eski kabadayılar ile konuştuğunu gören kişinin zararlı alışkanlıklarından kurtulacağı ve dostlarının yanında olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Herkesin hayır duasını alacak olan rüya sahibi, değer verdiği gibi değer görmektedir. Her zaman hakkına sahip çıkacağı olarak değerlendirilmekte olup hastalıkların yakınına uğramayacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada eski kabadayılar ile konuştuğunu görmek, rüya yorumcuları tarafından olumlu rüyalar arasında gösterilmektedir. Rüya sahibi elinde bulunan imkanları en iyi şekilde kullanmakta olup karşısına güzel yollar çıkmaktadır. Rüyada eski kabadayılar ile konuştuğunu görmek, rüya sahibinin küs olduğu kişiyle barışacağı şeklinde değerlendirilmektedir. Arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağı ve hayatın düzene gireceği şeklinde rüya yorumları bulunduğundan, rüya sahibi için mutluluk verici bir rüya olmaktadır.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.